Tankar mitt i den blåsiga natten

Ja det blåser otäckt ute. Det viner, och jag tror stundtals att grenar av träden utanför ska blåsa in i lägenheten.

Kollade just min väderapp (inbyggd i mobilen) och det blåser 37km/h. Men ofta mäts ju styrkan i m/s. Och jag fann en guide om hur man konverterar från km/h till m/s. Man dividerar med 3,6. Och 37/3,6 är ca 10,3 m/s. Vilket räknas som frisk vind… känns snarare som storm.

Och det kalla blåsiga vädret gör att det blir dragigt i lägenheten och jag fryser:/

Jag fryser säkert pga värken också. All värk påverkar mig psykiskt också:/ Men än så länge är det under kontroll. Men min SSK på kommunen har kontaktat min SSK på psykiatrin, och jag kommer att kallas dit för samtal och ev medicinjustering.

Jag har sovit så dåligt det senaste vilket påverkar allt. Och nu ligger jag i min säng och försöker hitta ett läge som inte gör så ont.

Hoppas på några timmars sömn. Ska på mässa i Valstad kyrka imorgon kl 10,30 med Walther. Så behöver vara hyffsat pigg tills dess.

Jag har inte bloggat på ett tag, men jag har inte orkat riktigt. Tyvärr.

Men nu har jag uppdaterat er lite grann!!

Kram

Please follow and like us:

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *