Fredag igen och dags för FREDAGSPEPP samt en Sneakpeak

Ja äntligen fredag, helg och FREDAGSPEPP!!

10 dagar har redan passerat 2020 redan… eller drömmer jag??

Har haft en helt ok dag, kan inte göra så mycket som jag vill, men gör det bästa av allt. Försöker hålla igång så mycket jag kan.

Tagit mig en promenad till o från stan med ”Hjuliana”. Ikväll åkte jag med pappa, Tina och farmor till Ica och handlade, eller jag hade ju redan beställt via Ica Online. Och hade ju bl.a beställt en torkställning som va lite otymplig att ta hem på Rullatorn. Så passade på att åka med pappa.

Blev sen kvällsmat från Frasses hemma hos farmor. Mys!!

Farmor och jag hade ju beställt kläder från Your Look For Less. Ett företag med fina kläder i både små och stora storlekar till bra priser. För drygt 1300kr fick vi 4 tröjor, 3par byxor, en fleecejacka och en klocka, och så fick vi en väska på köpet.

Mina kläder var superbra. Ska spela in ett filmklipp till min Youtubekanal imorgon eller på söndag.

Men tills dess kommer denna sneakpeak. O kolla in mina jeans, älskar de röda rosorna på benet.


Men nu ska jag försöka sova.
Kraaam

Please follow and like us:

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *