Go morron

Onsdag idag. Här ligger jag på golvet. Gör mina benfällningar och en annan övning för att värma upp krôppastôllen lite, främst vänster höft. Blir lättare att ta sig till jobbet då. Har så ont varje morgon vilket inte är konstigt när man legat och sovit en hel natt, alla blir ju stela då.

MEN vet ni? ÄNTLIGEN har jag gått min remiss till Magnetröntgen.

Nu är det bara och invänta en tid. Helst i Skövde. Men det är köer så jag kan behöva åka till Alingsås eller Jönköping. Vilket delvis ställer till det. Men jag ser framemot detta så vi får ett svar varför jag har så ont l inte blir bättre. Återigen innan nån klantar sig eller så:

  • Ja jag är överviktig, jag vet att den ställer till det massor.
  • Ja jag kämpar för att få ner vikten
  • Ja jag tränar för att hålla igång och även gå ner i vikt. Gym med specialprogram från sjukgymnast på måndagar och vattengympa på torsdagar
  • Jag tar endast Alvedon som smärtlindring. Jag får inte ta preparat med NSAID pga min mage. Och starkare tabletter vill jag inte ha då det påverkar min vardag.

Men nu ska Agda 85år cykla te jobbet och göra frukost till ett gäng hungriga elever;)

Ga en bra dag!
Ciao:)

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *