Ett foto i timmen 19 oktober 2019

Äntligen är det EFIT (Ett foto i timmen igen)! Klickar Du på bilden ovan så kan ni läsa mer om vad det innebär och även kika in hos fler som är med i denna roliga fotoutmaning!!Hänger på så gott jag kan idag.

08.30 Personalen kommer och ger mig mediciner. Många tabletter blir det… med i påsen är inte min vitamintablett..

09.30 Väljer att lägger mig igen när G gått. Ser några avsnitt av Varuhuset på svtplay. Skönt att ligga kvar i sängen. Sovit kasst i natt pga värk.

10.30 Lite fix och trix med bloggen…

12.00 lite avbrott för städ och matlagning. Mattan åkte ut på vädring.

13.00 Golvet är torkat i köket och i väntan på ett golvet torkar och att klockan ska bli 14 så jag kan få mina mediciner så tar jag lite lunch. Halloumiost, ris, hemmagjord salsa, hemmagjord majonnäs och tomat.

14.00 lyssnar på Sarah Dawn Finer och ”Kärleksvisan” vilar efter att ha fått Alvedon… Hoppas på att värken ger sig snarast.

Köksgolvet helt rent. Slår mig ner med lite godsaker. Chiapudding, kaffe, cola 0% sugar, godis och clementin.

16.00 Värken är djävulusisk idag. Ligger på soffan, ser på tv och bara är. Tror mest det är träningsvärk från gårdagens gympass.

17.00 Passar på att dammsuga vardagsrummet oxå när dammsugaren är framme.

19,50 förlåt för glappet. Äter lite kvällsmat. Pasta, tomatsås med trattkantareller samt tomat och fetaost-sallad

21.50 Ännu ett glapp. Höll på o somna framför ”Jönssonligan får guldfeber”. Nu har jag krupit ner i min säng och tackar för idag!

Please follow and like us:
error0

7 Comments:

 1. Hej hopp 🙂
  Kan tyvärr inte läsa dina bildtexter (mina ögon klarar inte så liten text och med så lite kontrast tyvärr) men lämnar en hälsning ändå. 🙂

  • Men oj! Tack för du sa det! Tänkte inte på detta. Kan ju finns fler som du som inte kan läsa. Tar med mig denna feedbacken.
   kraaam

 2. Trist med så mycket värk ? men jag tycker du har hunnit med massor ändå! Åh vad jag blev sugen på godis såhär på kvällskvisten, kanske kan man hitta något i skåpen ?

 3. Tittar in på din dag, tråkigt att du har ont. Vantarna är stickade i två olika garner, ull i det ena och mohair i det andra.

 4. Dina första bilder är alldeles för små, det går inte att läsa vad det står eftersom de inte går att klicka upp större.
  Hoppas att det bara är träningsvärk du känner, det är ju lite snopet men ändå så mycket bättre än annan värk!

 5. Kikar in på din dag! Kul med ännu en västgöte! Jag är uppväxt i Habo som inte är såå långt från Tidaholm men nu bor vi mellan Mullsjö och Ulricehamn.
  Hoppas att din värk går över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *