Back in life perhaps!

Har haft en aning tuff sommar, inte psykiskt så mycket, mer än att folksamlingar har blivit ett större problem och jag klarar inte av det utan ev extra teralendroppar. Vilket jag känner är ett misslyckande.
Jag trivs fantastiskt här på klockan. Både personal och boende är toppen. Nu är det semestertider och vikarier, jag har alltid att tyckt vikarier varit jobbiga, ja inte själva vikarierna utan detta att ens vanliga personal som egentligen känner en bäst inte finns på plats utan ersätts, dock under kort period, tror ni fattar. Som sagt är vikarierna bra, men det är ändå jobbigt. Dock känner jag flera av dom sen innan vilket är skönt.
Men största problemet är min rygg och mina höfter. Jag var hos läkaren för knappt 3v. Vi misstänkte Trochanterit från början. Men läkaren ändrade till Lumbago och diskbråck.
Jag förbättrades sakta efter att ha fått börja träna med sjukgymnasten igen. Men sen en vecka tillbaka har det blivit värre… Och även och gått över till vänster höft. Och domningarna o höger ben har återkommit…
Har gått mycket det sista vilket såklart påverkar. Mer negativt än positivt. Och det enda som hjälper – om än för stunden är min tensapparat.
Sitta ner är ett helsike ibland. Men har kommit på att vända kontorsstolen och luta mig. Vilket är så skönt.

Har jag inte blivit bättre tills imorgon ska personalen ringa sköterskan så jag får ny läkartid. Min önskan är remiss till ortoped för röntgen och ev neurolog pga domningarna.
Har iaf trots värken haft en ganska bra vecka. Walther har varit här sen i fredags. Vi var i Karlstad på Lars Lerins museum på Sandgrund. Min dröm att få komma dit. Jag diggar Lars Lerins! Fler borde va som han. Åt sen god mat på en restaurang vid torget i Karlstad. Blev lite shoppande.
I lördags va vi på kalas hos Peters föräldrar. I måndags var vi i Hjo. Jättemysigt. Igår hade jag en skit dag, men tog oss till stan o handlade lite. På kvällen gjorde vi i ordning marängsviss i glassbägarna vi köpt. Blev som att äta glass ute juh:)

Har suttit en del med min bullet journal. Bak och fram på stolen så kan jag ändå sitta en stund.
[wpvideo blNMLB4U]
#videoshow

Please follow and like us:

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *