Det där livet!

Alltså jag har mått så bra ett tag, flytten har gått bättre än väntat, och att bo på 3e våningen går bra, förutom att jag har ont i rygg och höft, som ibland gör trapporna till en ren plåga, men jag bryr mig utan biter ihop.

Personalen är fantastisk och de vikarier som ska jobba i sommar har jag träffat flera gånger nu innan så när delar av ordinarie personal går på semester är det vikarier jag känner och som jag är hyffsat trygg med.

Ångesten kommer och går och de senaste dagarna har den knappt varit hanterbar utan jag har behövt ta Theralendroppar även dagtid.
Jag är rädd att må sämre. För när jag mår sämre så blir jag låst i mig själv och jag har svårt att sköta både hemmet och mig själv. Och jag får mer dåligt samvete och ångest över att det inte sköts och rädlsan att det ska gro igen finns där, vill inte ha den oredan och skiten jag haft tidigare för då mår jag ju ännu sämre.

Tack o lov har jag personalen som kommer och hjälper mig och stöttar mig, men jag vill ju helst klara mig själv och bara ha tilldelning av mina mediciner. Och såklart lite social samvaro.

Men det där sociala är också något som är störande, jag får panik av mycket folk, helt slut efteråt, räcker att jag går in i affären så skapar det ångest och otrygghet. Jag kämpar på och försöker göra det själv, jag får känslan av att misslyckas om jag ber personalen. Jag ska inte känna det så, men det gör jag.

Och jag har inte planerat mycket för semestern heller. Har Walther lite extra, ska ha honom 19-24 juli. Blir mys, ev ska vi ut på nån shoppingtur. Vi får se lite. Sen har jag och M diskuterat att ta en kryssning, och som det ser ut nu blir det i slutet av juli. Men ska jag ha problem med mycket folk kan det bli jobbigt! Men M är med och jag är trygg med M.

Bildresultat för hjärta

Så det ska gå bra. M är en fena på att läsa av mig också vilket är en jättetrygghet. För försöker jag visa att jag mår bra fast jag inte gör det så är det inte personerna omkring jag lurar, det är mig själv, vilket gör att saker blir ännu jobbigare. Blir en ond spriral!

Nu ska jag avsluta mitt inlägg och värma min lunch. Sitter på jobbet och slutar om 24 min! Sen iväg på apoteksärende och sen hem o vila!

Kram på er alla!

Please follow and like us:

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *