Kolla kolla kolla vad jag fått hem idag!!


Ja äntligen får jag stilla mina abstinensbesvär;) Haha. Hämtat mina färger idag!
Och mycket för pengarna fick jag. 299kr för

  • 18 st. 12 ml akrylfärgtuber
  • 3 st. målarknivar
  • 3 st. penslar
  • Träpalett
  • Pannå
  • Kilram med duk
  • Trälåda med handtag

Köpte dock till lite större tuber färg och en flaska gesso, det är en sorts grundfärg kan man säga!
3 tavlor målade med samma upplägg, men olika färger och detaljer.
Jag fick en idé när jag såg en symbol på godispappret candy people. Och den va min grund till kvällens alster.

Ibland är det skönt att ha em grundide eller skiss, eller en viss färgskala att gå efter det kan ge massa inspiration!!
Hade 3 tavlor i garderoben som inte blivit uppsatta på länge. Och har ledsnat på dom. Så tog träplattan i dom och målade på ikväll. Så imorgon ska de ramas in igen så jag kan ge bort dom;)

Har även hämtat mina tavlor på Vuxenskolan. Imorgon ska jag hämta mina tavlor på Alfhem. De har hängt där sen vernissagen i början av november!
Fotar dessa imorgon.
Nu är det sova! Fullspäckad dag imorgon.
Kraaaam

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *