Fler bra dagar tack!

Idag har det varit en toppendag.
Jobb på FM, och efter avstämning med min kontaktperson där så bestämde så kom vi fram till att jag eventuellt efter jul och nyår ska få vara på Swedish match, tändsticksfabriken, eller som vi i Tidaholm säger fortfarande Vulcan. Ska bli spännande att prova något nytt. Allt har en mening. Att jag inte fått praktikplats under hösten hade en mening. Jag hade ju inte pallat. Jag blev dålig långt innan jag själv insåg det. Det har jag förstått nu!
Spelat lite The Sims4 i eftermiddag. Älskar att ”bygga” hus. Letar efter planritningar på nätet och bygger efter.
Fick hembesök av min tandhygienist, har man Tandvårdskort från hälso och sjukvården så får man hembesök gratis av tandhygienisten 1 gång/år. Hon kikade i munnen med spegel o lampa, gick fint. Ett litet hål dock. Och tyvärr börjar mina tänder ta stryk av mina mediciner. Så flourskölj fick jag utskrivet samt att fortsätta med mina salivstimulerande ”godisar”. Jag har tid hos tandis på fredag, och hon skulle prata med honom om det ska lagas nu eller vänta till efter nyår. Jag har ju inte ont.
Även min god man kikade förbi, med en julblomma, orkar inte fota just nu. Så gör det imorgon. Tack E! Får dessutom lite extra tillskott över jul! Tack!!
Så på fredag efter julmacka med jobbet ska jag och Peter till tandis med Walther. Sen ska Walther och jag luncha och gå en runda på stan innan jag ska till tandis. Och det blir nog besök på både ramverkstan och leksaksaffär tror jag;)
Men nu sova. Jobb imorgon igen! Kram och gonatt

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *