Sneak peaks, färgbomb och läkarbesök

Hade tänkt ägna min lediga tid denna helg åt målning. Men mitt material har inte kommit ännu. Men är enligt företag jag beställt hos redo att skickas under helgen! ÄNTLIGEN!
Hittade dock små canvasdukar i en låda. Och lite färg. Blev två små söta tavlor, den ena är inte klar, men ni får en sneak peak!

Den andra kommer upp i mitt galleri om en några dagar!
Idag är jag trött. Efter gårdagsnattens få timmar med sömn har jag varit oförskämt pigg ändå.
Idag klev jag upp 1h tidigare än vanligt. Läkarbesök och dagsjukvård på Vuxenpsykiatrin stod på schemat. Läkarbesöket gick bra. Ännu en ny medicin sätts in from och med nästa vecka och ska höjas succecivt under 6v.
Sen ska jag gå i ångestskola och enskild terapi efter nyår.
Han ville också ha lite extra koll då han var orolig att jag ev reagerar annorlunda på vissa läkemedel pga min gastric bypass. Tacksam för läkare som har lite koll eller försöker ha koll.
Imorgon är det julmarknad här i stan. Får se om jag går fram.
Gonatt

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *