Grötfest hemlig gäst och rekord!

I kväll var det dags för årets grötfest med HRF Tidaholm. 3e året i rad! Och det har blivit så uppskattat av våra dryga 100 medlemmar! Hälften kom till grötfesten ikväll och det är rekord! Så roligt!
Och den hemlige gästen då. Ja han fick Walther att bli blyg! Och sen bad Walther honom om autografen för han har sett alla avsnitt av Bilprovningen. Ja vår hemlige gäst var ju Fredrik, stationschefen på Tidaholms bilprovning! Walther fick en autograf och sa glatt att han skulle visa fröken den i skolan imorgon;) Han filmade även Fredrik;) Och Fredrik frågade om Walther gillar bilar och om han hade någon favoritbil. Walther svarade glatt ”jag önskar mig en amazon” och det visade sig vara Fredriks drömbil som ungdom också!
1543348829083_wm1598741355.jpg
Vi hade som vanligt lotteri! Jag vann ingenting men Walther fick en lott av en herre som inte ville ha sin vinst. Ett hemligt paket;) Och sen vann han en gång till. Ett litet broderi och en basker. Dessutom hade de en lista på alla deltagande och alla hade varsitt nummer som bara vår ordförande hade koll på. Farmor vann andra vinsten där! Ett fat med ost och kex. Och Peter vann ett broderi! Men jag har erbjudit mig att sy det! Men det får vi se om jag får göra eller ej;)
Jag kom hem vid 20.30. Tog en snabb promenad med Gel efter att boendestöd varit här. Nu ska jag strax lägga mig! Behövde bara få en stunds avkoppling innan jag lägger mig!
Kram och godnatt!

Please follow and like us:

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *