Fredagsmys i min ensamhet – på ont och gott!

Här sitter jag och vovven och ser på tv. Zappar mellan Ullared på kanal 5 och Unga mödrar – Danmark på kanal 11.

Känns både bra och mindre bra att vara ensam ikväll.

Helt slut efter denna dag! Fick ställa in ett möte i eftermiddag för att jag inte orkade. Överlät det på Peter. Var egentligen Walther som skulle på möte. Men någon måste ju gå med honom.

Var så slut efter dagens möte att jag sovit ett par timmar i eftermiddag. Det är så sällan jag gör det nu för tiden.

Ikväll har jag gjort en god räksalsa! Återigen ur Icas app!
Och ja det var gott! Lite lite salt extra behövdes dock!

Räksalsa med avokado och lime

Räksalsa med avokado och lime bjuder på en härlig symfoni av smaker. Här är det finhackad chili som blandas tillsammans med krämig avokado, tomater och salladslök. Därefter tillsätts en fräsch dressing med smak av lime i röran, tillsammans med räkorna. Avnjut denna smakrika salsa med nykokt ris.

Gå till adressen nedanför för att se hela receptet
http://app.ica.se/app/go?to=receptdetaljer&in=719222

Smaklig måltid önskar vi på ICA.se

Resten av kvällen blir lugn! Börjar få huvudvärk igen… haft det i princip hela dagen. Tror det är mycket av all spänning.

Mötena har gått finfint! Nöjd!

Fick dock ett samtal från Walthers läkare på hab som inte var riktigt vad jag väntat mig. Provsvar på proverna förra veckan. Blodvärdet var högt igen!Och hon vill inte ta ansvar för fortsatt behandling kontroll av detta utan nu skrev hon remiss till barn och ungdomsmedicin!

Av allt vi gått igenom med honom så blir jag lite ”nojig” och får katastroftankar!

Men jag ger inte upp! Jag kämpar på både för mig och Walthers skull!!

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *