Tack Magic Candle

Förra veckan vann jag ett valfritt ljus från Magic Candle.

På hemsidan står: Doftljus med din favorit design parfym som doft och ett riktigt smycke i! Vem har aldrig drömt att köpa ett doftljus med sin egen favorit parfym?”
”Varje smycke är värd mellan 200 kr och upp till 2500 kr om du hade köpt det i butik! Smyckena är handgjorda med kärlek och omsorg för bästa kvalitet. Alla smyckena är gjorda i äkta silver sterling 925. Men om du har tur kan du få ett smycke i äkta guld 14K eller 18K med en äkta diamant eller Cubic Zirkon eller Swarovski Crystal för de mest värdefulla.”

Jag tycker det är som ett Kinderägg fast för vuxna.

Jag valde doften ”Våra Änglar” because I love angels;)
Och den doftade underbart och sen dök paketet upp i ljuset! Och när jag öppnar! Ett par örhängen med kristaller i:) Mee like! Och lätta att sätta i öronen.

Tack Magic Candle! Kommer garanterat köpa present hos er framöver!!

Please follow and like us:

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

4 Comments:

  1. deras ljus luktar så gott

  2. Men vad roligt! Och så snygga örhängen! ?

  3. Åh Grattis till vinsten, åh superfina örhängen. Så passande också att vinna ljus nu när höstmörkret kommer ?

  4. Så söta örhängen ? Ljusen ser också riktigt trevliga ut❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *