Tack Alfred med föräldrar!

Ja ett stort tack till Rebecka och Erik och inte minst dagens huvudperson Alfred! Vilken dag!

Prins Alfred hade blivit stor. Har inte sett honom på 4 mån. Och ja han hade vuxit!

Dopgudstjänsten hölls i Leksbergs kyrka i Mariestad. Efteråt skulle vi fika hemma hos Rebecka och Erik. De hade gjort i ordning i trädgården. Men vädergudarna var inte med oss. Det hade regnat medans vi var i kyrkan. Så pappersdukarna var genomsura och regnet fortsatte mer eller mindre så vi fick flytta kalaset till deras gårdslokal. det gick fint det med! Men alla sa ju det att vi haft en fin sommar med sol o värme, så varför regn just idag?

Men det var ett mysigt kalas och alla var nöjda! Alfred med föräldrar var nöjda med presenter och sällskap.

Sen va huvudpersonen trött och jobbigt med folk. Men en liten stunds mys fick både Walther och jag med Alfred.

Väljer att inte visa bilder på familjen, har ej frågat om lov. Men delar med mig lite av dagen ändå. Ev blir det på Instagram.

Än en gång, stort tack till Alfred, Erik och Rebecka!!

Ses snart igen!

Please follow and like us:

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *