15 dagars bloggutmaning #10

 

Detta Avskyr Jag!

Krig, orättvisor, mobbing och elakheter!

Senast idag har jag hört om näthat! Påhopp mot en fin människa som faktiskt är sjuk och kämpar dagligen med att orka med sin vardag och sig själv och inte får rätt hjälp. Hon livear med sin bästa kompis och de peppar varann. Men nu får hon påhopp om sin sjukdom och hur hon kan göra vissa saker trots sin sjukdom! Saken är dett det hon gör är något hon verkligen gillar!

Blir så ledsen! Tjejen i fråga mår så dåligt ändå så detta behöver hon verkligen inte! Fina fina älskade du!

 

Tyvärr är näthat ett stort problem både bland oss bloggare (jag har själv inte drabbats *Peppar peppar*), på facebook, youtube m.m.

Men vet andra som fått elaka kommentarer om det ena och andra. Och det är inte ok! Vi har yttrandefrihet ja visst! MEN det ger inte oss rätt att säga precis vad vi vill om det skadar någon annan människa! 

 

Det värsta är när någon kommenterar anonymt i bloggar för att inte kunna röjas! Både fegt och så dumt!

Jag anser att kan man skriva anonymt och stå för det man skrivit!

 

Jag har själv utsatts för mobbing och fått höra elakheter om mig själv genom livet, speciellt i skolan! Så jag tar så illa vid mig när folk skriver elakheter eller sprider rykten och snackar skit! Sen därmed inte sagt att jag inte varit elak eller snackat skit! Det har ALLA! Men alla borde verkligen tänka till en gång extra innan vi säger vissa saker. Och blir det något missförstånd eller man sårar någon så prata med personen och red upp problemet!!

 

Hoppas vi kan sprida lite mer kärlek till varann istället för hat och orättvisor!

 

 

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *