15 dagars bloggutmaning #4

 
 
 
Land Jag Gärna Skulle Vilja Åka Till
 
Skulle så gärna vilja åka till Polen igen! Och på vår eller sommartid! Och då inte för att sola och bada! Nej jag vill träffa mina nunnor, njuta av Warszawa i ett annat klimat. Har ju bara varit där vintertid. Så vore roligt att se Warszawa i blomning! Njuta av en kopp kawa på torget i gamla stan och se på folk! Mysigt! Warszawa är min favoritstad! Den finns alltid i mitt hjärta! Kanske en promenad längs floden Wisła. Eller en promenad vid slottet Wilanów. Såå vackert därute! Och även besök i vackra Popiełuszko kyrka.
 
Plac Zamkowy w Warszawie widziany z wieży kościoła św. Anny.JPG

vy över gamla stan i Warszawa
Oj vad jag längtar ner dit nu! Men tyvärr finns inte ekonomin till att åka dit ner. Får spara när jag har möjlighet att göra detn

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KQTq07gihqg]
 

 
Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

2 Comments:

  1. Kattas Betraktelser

    Jag älskar att resa och Polen är ett härligt land inte så långt brt!

  2. Kattas Betraktelser

    Jag älskar att resa och Polen är ett härligt land inte så långt brt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *