Sommarfina fönster

Alltså… Jag måste tagga ner lite… Det sa C åt mig idag också! Risken är att jag brakar ihop annars… Jag har svårt att känna av när det egentligen är för mycket utan jag rusar på och faller pladask.

Men efter gårdagens fönsterputs och gardin ute i köket så kände jag att jag ville få sommarfint i alla fönster.. så tog ett tag med putsen och sen bytte jag gardiner. Walthers gardin är inte bytt. Men ska tvätta den när han är på Hattis. Jag fick inte ta ner den för han;)
Dock blev fönstren flammiga… Men jag gjorde det iaf. 
Har även tvättat 2 maskiner, vikt tvätt och lagt in i skåpen/ hyllorna. Köket har fått sig ett par omgångar…
Dessutom var jag på möte på FM och handlade! Och varje gång jag satt mig ner har jag tänkt: ”nej du har inte tid att sitta här”, det har blivit en mani tror jag nu. Tyvärr! Men bara o kämpa på! Måste lära mig hitta balansen!
Kram och godnatt vänner!
Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *