30 Dagars blogglista dag 20

Dag 20 – Hit vill jag åka innan jag dör

Oj svår fråga! Vart vill jag åka innan jag dör. Alltså finns massa ställen jag vill besöka igen. Och ställen jag skulle vilja besöka som jag aldrig besökt igen.

Ställen jag vill besöka igen är väl Gran Canaria, Polen förstås, Halmstad.

Platser jag aldrig besökt men som jag vill besöka är Gotland, London, Skottland.

Men största drömmen är något ändå DALLAS, där Mary Kay har sitt huvudkontor. Där finns tom ett örört rum som grundaren Mary Kay Ash hade sitt kontor. Det vore så skoj att få åka dit och se allt och uppleva allt detta som Mary Kay erbjuder.

Sen vore det en extra stor grej om man kunde få lov att hitta en riktig Westernranch och få prova på att rida western där. Det vore riktigt supermegakul att få göra det.

Nåt annat kan jag inte komma på… Just nu!

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20

Michaela

Varmt välkommen hit både gamla och nya läsare. Jag som sitter bakom skärmen och skriver denna text heter Michaela Lejonberg, 35 år gammal och bor i Tidaholm, en liten stad i hjärtat av gamla Skaraborg i Västergötland. Här har jag bott hela mitt liv och jag kommer nog aldrig lämna Tidaholm. Bor här i en mysig 2a på 3e våning ensam, men har min älskade son här varanann helg! Jag har varit med i bloggosfären i sisådär 14 år mer eller mindre. I början var det på den gamla webplatsen Lunarstorm 2005. Men efter ett tag började jag blogga på annan portal som var mer anpassad för blogg. Runt 2008 och några år framåt var jag väldigt aktiv med bloggandet och åkte på bloggevent, mammagalor och kryssningar. Bloggen har fått vilat i perioder, men nu är jag tillbaka i bloggosfären. Här hos mig skriver jag som beskrivningen säger ”Livslust, tankar och reflektioner”, jag vill dela med mig av erfarenheter, mitt liv och mina tankar. Samtidigt vill jag inte att det ska bli trist och tråkigte 3 dagar i veckan har jag ”tema”: Måndagar: Måndagstankar- Veckosummering från veckan innan Onsdagar: Belyser jag ämnen som berör, funktionshinderfrågor, politik, skolfrågor eller vad som berör mig för tillfället. Fredagar: Ja veckans slut, fredagsfeeling och fredagspepp! Nåt ledord för helgen, tips på mat, vardagslyx för den tunna plånboken. Den 1e varje månad publicerar jag månadens träd. Ett träd utanför mitt sovrumsfönster och dess förvandling varje månad, från hösten till vintern, från vintern till våren, från våren till sommaren och från sommaren till hösten! Vi går på i våra ”hjul” och gnäller över allt som är fel med varje årstid. Finns det inte något vackert med alla årtstider? I höst släpper jag också min podd, med samma namn som min blogg: ”Michaela Lejonberg – Livslust, tankar och reflektioner.” Jag försöker hitta det positiva i livet, vända det svåra och jobbiga till det bättre, använda misstag och motgång till lärdom. Jag har lite andra idéer med bloggen och podden som jag inte kommer att avslöja ännu… Mig kan du hitta lite varstans på webben: Facebook Instagram Bloglovin Weheartit Twitter Pinterest Snapchat

2 Comments:

  1. Instämmer med dig helt och håller!

  2. Instämmer med dig helt och håller!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *